Cart

AUTO FOTOGRAFIE

Een van mijn specialismes is het fotograferen van auto's. Ik werk als autofotograaf voor verschillende magazines en ben ook beschikbaar voor een unieke fotoshoot van jouw auto. We plannen een professionele fotoshoot van jouw auto op een zelf gekozen locatie. Van tevoren spreken we de shoot door en bepalen we welke sfeer de foto's moeten krijgen. Ook kijken we naar welke foto's er gemaakt worden. Denk hierbij aan foto's van de buitenkant, binnenkant, motorcompartiment, kofferruimte & details van de auto. Ook een gave foto van jou met je auto behoort tot een van de vele mogelijkheden. De fotoshoot van een auto duurt ongeveer tweeënhalf uur. Na de shoot wordt de nodige tijd besteed aan het zorgvuldig uitzoeken en retoucheren van de mooiste foto's.

Je krijgt
Een downloadlink naar een bestand met daarin ongeveer 30 foto's. De foto's worden in twee formaten aangeleverd. Eenmaal verkleind met watermerk voor internetgebruik en eenmaal in hoge resolutie voor eigen prints.

Kosten
Vanaf € 295,- Dit is inclusief reiskosten tot 35 kilometer vanaf Doetinchem. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,35 per kilometer.

Bekijk hieronder mijn portfolio. Voor informatie en boekingen kan je contact opnemen via het contactformulier.

Friday, 01 September 2017

Copyright © 2017     |     Oliver Verheij Photography     |      KVK: 64667154