Cart

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Vergroot de naamsbekendheid en omzet met een bedrijfsreportage. Met deze reportage kunt u het bedrijf goed promoten en presenteren naar de buitenwereld toe. We beginnen met een intake waarbij we uw wensen inventariseren. Er zijn diverse mogelijkheden zoals het maken van portretten op de werkvloer, het in de spotlights zetten van activiteiten, mooie beelden van het bedrijf maken of een combinatie hiervan. Na de fotoshoot wordt de nodige tijd besteed aan het zorgvuldig uitzoeken en professioneel retoucheren van de mooiste foto's.

U krijgt
Een downloadlink naar een bestand met daarin de foto's. De foto's worden in twee formaten aangeleverd. Eenmaal verkleind voor internetgebruik en eenmaal in hoge resolutie. De foto's kunnen onbeperkt worden gebruikt.

Kosten
Vanaf € 150,- exclusief BTW. Dit is inclusief reiskosten tot 35 kilometer vanaf Doetinchem. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,35 per kilometer.

Bekijk hieronder mijn portfolio. Naast bedrijfsreportages verzorg ik ook foto’s voor uw website, social media of andere reclamedoeleinden. Tevens maak ik foto’s van vastgoed ter promotie van de verkoop. Een reportage van borrels, beurzen en andere evenementen behoort ook tot de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met mij op. Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Friday, 01 September 2017

Copyright © 2017     |     Oliver Verheij Photography     |      KVK: 64667154